Menü Schließen

Oppstart BlockFi av utlån for Bitcoin gir 50 millioner dollar i ny finansiering

BlockFi har klart å tiltrekke seg nye midler fra investorer. For øyeblikket har Bitcoin Profit 1,5 milliarder dollar i kryptoandeler på utlånsplattformen og produserer litt under 10 millioner dollar per måned i omsetning.

New York-basert Bitcoin utlånsfirma, BlockFi annonsert20. august at den har samlet inn 50 millioner dollar i en ny finansieringsrunde ledet av Anthony Pomplianos Morgan Creek Digital

Finansieringsrunden så også andre deltakende investorer, inkludert Valar Venture som ledet BlockFis serie A og B-runder, samt CMT Digital, Castle Island Ventures, Winklevoss Capital, SCB 10X, Avon Ventures, HashKey, blant andre.

Med denne finansieringsrunden har BlockFi vist investorer den grønne siden innen krypto-utlån så vel som vekstutsiktene, siden de har generert over 10 ganger inntekter det siste året. Lederen for denne nye finansieringsrundenAnthony Pomplianovil delta i BlockFis styre etter investeringen. Pomp, som han er populært kjent, har ført til at Asset Management-selskapet sitt, Morgan Creek, deltok i alle tre av BlockFIs finansieringsrunder de siste 12 månedene, inkludert 18 millioner dollarSerie A runde i august 2019 og $ 30 millioner serie B-runden i februar 2020.

“BlockFi’s plattform tilbyr investorer uten sidestykke muligheter i det digitale aktiva-økosystemet. Vi er glade for å støtte dette teamet i verdensklasse når de fortsetter å legge til nye produkter og utvide seg til trinnvise områder som forstyrrer tradisjonell finans, sier Anthony Pompliano.

Som rapportertav Coindesk, for øyeblikket har BlockFi 1,5 milliarder dollar i krypto-eiendeler på utlånsplattformen og produserer litt under 10 millioner dollar i måneden i omsetning. Administrerende direktør Zac Prince avslørte dette i et intervju. Han sa at BlockFi fortsatt prøver å legge til personell og holde egenkapital stabil for raskt å utvide geografisk. Denne planen sammen med BlockFis andre ideer vil dra nytte av denne kontante innsprøytningen

Kredittkort for å øke utlånstilbud på BlockFi

Med spredning av krypto-utlånsplattformer over hele verden, vil den eksepsjonelle verdiøkende tjenesten som noen av disse oppstartene vil pionere, gå langt i å snekre en dypere nisje for en slik oppstart. Etter dette forventer BlockFis administrerende direktør Prince å ha de første Bitcoin-belønningskortene i markedet innen årets slutt og en mer offentlig utrulling tidlig neste år.

„Du må samarbeide med ganske mange partnere for å bringe et kredittkort på markedet,“ sa han, og la til at „noen av dem har ikke virkelig håndtert overgangen fra å være fullt ut på kontoret til å være helt fjernt så jevnt som selskaper som BlockFi har, ”på grunn av den globale COVID-19-situasjonen

Skritt under COVID-19-pandemien

For de fleste selskaper som slo et dypt slag i løpet av COVID-19 belastet første halvår, har BlockFi vist en dyp motstandskraft da den har forbedret balansen i samme periode.

Selskapet bemerket at det totale antallet finansierte kontoer traff 7000 i juli, og skapte en ny milepæl siden oppstarten i 2018. Prince kommenterte selskapets fremskritt i den digitale økosfæren, og bemerket at:

„De siste tolv månedene på BlockFi har vært intet mindre enn fantastiske, og er noe, et vitnesbyrd om oppholdskraften til bitcoin og andre digitale eiendeler.“

Med BlockFi’s allianser med både eksisterende og gamle partnere, så vel som med sine konkurransedyktige tilbud og foreslått plan, forventer selskapet å toppe stigen i krypto-utlånsnisjen som går fremover.